آموزش نصب وردپرس آخرین نسخه 6.1.1

آموزش نصب وردپرس آخرین نسخه 6.1.1

آموزش نصب وردپرس به صورت گام به گام

اگر نمی دانید وردپرس چیست و چه کاری می تواند برای شما انجام دهد به شما پیشنهاد می دهم که مقاله وردپرس و کاربرد آن برای شما را مطالعه کنید.

برای نصب وردپرس سعی کنید نرم افزار زمپ خود را اجرا کنید اگر در مورد نرم افزار زمپ چیزی نمی دونید و یا آن را هنوز نصب نکرده اید بهتر است مقاله آموزش نصب نرم افزار زمپ را مطالعه کنید.

فرض ما بر این است که شما نرم افزار زمپ را نصب کرده اید و سرویس های آپاچی و MySQL را هم اجرا کرده اید.

دانلود وردپرس از سایت رسمی

پس از این کار به سراغ وب سایت رسمی وردپرس خواهیم رفت تا بسته نرم افزاری وردپرس را دانلود کنیم.

اگر روی لینک بالا کلیک کرده باشید باید به وب سایت رسمی وردپرس منتقل شده باشید که یک صفحه ای مشابه تصویر زیر برای شما باز می شود.

وب سایت رسمی وردپرس | صفرویک

بر روی دکمه Get WordPress در گوشه بالا و یا در پایین کلیک کنید تا وارد صفحه دانلود شوید پس از آن از صفحه ای که در زیر مشاهده می کنید روی دکمه Download WordPress 6.1.1 کلیک کنید تا مرورگر شروع به دانلود کند.

آموزش نصب وردپرس | صفرویک

خروج از فشرده سازی فایل

پس از اتمام دانلود شما باید فایل فشرده وردپرس را به زمپ در مسیر زیر منتقل کنید.

C:\xampp\htdocs

چیزی که برای ما مهم است پوشه htdocs می باشد. ممکن است زمپ شما در درایو D و یا E باشد و یا هر درایوی که شما از قبل برای نصب انتخاب کردید.

نرم افزار زمپ | صفرویک

وارد پوشه htdocs شوید و فایل فشرده وردپرس را که از سایت اصلی دانلود کردید در این پوشه htdocs قرار دهید.

پوشه روت نرم افزار زمپ | صفرویک

حال باید روی آن راست کلیک کرده و فایل را حالت فشرده خارج کنید. سعی کنید از منوی راست کلیک حتما گزینه Extract Here را انتخاب کنید.

خروج از فشرده سازی وردپرس | صفرویک

این کار باعث می شود وقتی روی پوشه وردپرس کلیک کنید محتوای وردپرس را ببنید و پوشه wordpress در واقع همان Domain Name یا نام دامنه شما و یا همان root اصلی می باشد.

خروج از حالت فشرده سازی 2 | صفرویک

محتویات وردپرس که در ادامه تصویر آنها را خواهید دید تنها باید در یک پوشه قرار بگیرد یعنی اگر پوشه mr01 را، باز کنید باید محتویات وردپرس را ببینید و اگر با باز کردن mr01 پوشه ی دیگری باز شد یعنی کار شما به درستی انجام نشده و دوباره باید خروج از ف

اگر می خواهید در مورد Domain Name بیشتر بدانید می توانید مقاله Domain Name (نام دامنه) چیست را مطالعه کنید.

حالا باید نام پوشه wordpress را به یک نام دلخواه یا نام وب سایت خودمان تغییر دهیم. که من نام mr01 را برای آن انتخاب می کنم.

خروج از حالت فشرده سازی | صفرویک

اگر پوشه mr01 را باز کنید خواهید دید که محتوای وردپرس مثل تصویر زیر برای شما نمایش داده می شود.

محتویات وردپرس | صفرویک

شروع نصب وردپرس

و مرورگر را باز میکنم و در نوار آدرس تنها کلمه localhost را وارد کرده و کلید اینتر را می زنم.

اگر زمپ را به درستی اجرا کرده باشید باید وارد صفحه زیر شویم که نام وب سایت هایی که تا الان ساختیم را مشاهده می کنید که تنها یک وب سایت است و آن هم mr01 است.

صفحه اصلی لوکال هاست | صفرویک

 

 

روی پوشه mr01 یک بار کلیک کنید تا وردپرس شما وارد مرحله نصب شود. اگر به اینترنت وصل باشید صفحه سمت راست و اگر اتصال برقرار نباشد تصویر سمت چپ را خواهید دید.

 

فرض کنید به اینترنت متصل هستید و از تصویر سمت راست باید زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید.

اگر می خواهید محیط وردپرس شما فارسی باشد باید از لیست زبان ها فارسی را انتخاب کنید و اگر می خواهید انگلیسی باشد تنها روی دکمه Continue کلیک کنید.

صفحه ای برای شما باز می شود که باید به 5 مورد مهم برای پیکربندی وردپرس در هنگام نصب توجه کنید و آنها را به درستی انجام دهید تا مشکلی در آینده برای وب سایت شما رخ ندهد.

کانفیگ اولیه وردپرس | صفرویک

  1. شما باید یک دیتابیس ایجاد کنید و نام آن را در این فیلد وارد کنید.
  2. باید نام کاربری دیتابیس را در اینجا وارد کنید (چون بر روی کامپیوتر شخصی هستید پس نام کاربری شما کلمه root می باشد).
  3. رمز دیتابیس را در اینجا وارد کنید (چون روی کامپیوتر شخصی هسیتد رمز شما خالی است در واقع هیچ مقداری را نباید در این فیلد وارد کنید).
  4. میزبان هاست شما که بصورت پیشفرض localhost می باشد و آن را تغییر ندهید.
  5. پیشوند جداول شما در دیتابیس اگر هیچ مقداری را وارد نکنید مقدار پیشفرض آن wp_ است اگر یک هکر به سایت شما حمله کند و بخواهد لیست کاربران وب سایت شما را هک کند به راحتی می تواند حدس بزند که نام جدول کاربران شما wp_users است. چرا که بصورت پیشفرض وردپرس از همین نام استفاده می کند. حال اگر شما پیشوند را به چنین متنی qadkpertvxc_ تغییر دهید هکر دیگر نمی تواند حدس بزند که پیشوند جدول کاربران شما چیست و امنیت وب سایت شما بالا رفته و حدس زدن جداول آن غیر ممکن خواهد بود.

سعی کنید بعد از کلمه پیشوند یک علامت _ استفاده کنید تا چسبندگی بین کلمه پیشوند و نام جداول وردپرس ایجاد نشود.

پس از رویت این صفحه بالا روی Let’s go! کلیک کنید تا وارد صفحه ای شوید که بتوانید داده هایی که در 5 مورد آنها را بیان کردیم را در فرم مربوطه وارد کنیم.

ورود اطلاعات وردپرس | صفرویک

طبق موارد گفته شده در بالا من داده هایی را وارد کردم که می توانید در فرم آنها را مشاهده کنید اگر شما هم داده های خودتان را وارد کرده اید پس بهتر است که روی Submit کلیک کنید.

داده های فوق را به درستی و با دقت وارد کنید تا وردپرس شما به مشکل احتمالی در حین نصب برخورد نکند.

پس از وارد کردن داده شما با تصویر زیر روبرو خواهید شد که مشخص می کند داده ها به درستی وارد شده اند و باید روی دکمه Run the installation کلیک کنید تا نصب آغاز شود.

صفحه نصب وردپرس | صفرویک

وارد فرم دیگری از وردپرس شدیم که داده هایی مربوط به پنل ادمین وردپرس را از شما دریافت می کند.

این دومین فرمی است که باید در وارد کردن اطلاعات آن بسیار دقت داشته باشید پس در ادامه از روی شماره به ترتیب داده ها را وارد می کنیم.

  1. نام وب سایت شما، شعار تجاری شرکت یا شعار کسب و کار شما می باشد می توانید آن را به زبان فارسی بنویسید متنی که در اینجا وارد می کنید بعدا در داشبورد وردپرس قابل تغییر است.
  2. نام کاربری مدیر وب سایت می باشد این کلمه باید به زبان  انگلیسی باشد و با استفاده از این همین نام شما می توانید به پنل مدیریت وردپرس دسترسی داشته باشید.
  3. فیلد رمز است و باید یک رمز قوی برای آن در نظر بگیرید تا قسمت زیرین این فیلد رنگ سبز را به شما نشان دهد. مثال یک رمز خوب : Er5yyrgYT546&5$#65
  4. اگر رمز شما یک عدد ساده و یا یک نام معمولی باشد باید تیک این گزینه را فعال کنید و عواقب این کار بعدا بر عهده ی خود شما باشد.
  5. یک ایمیل معتبر را برای مدیریت سایت وارد کنید.
  6. اگر برای اولین بار وب سایت خود را ایجاد کرده اید سعی کنید تیک این گزینه را بزنید تا ربات های گوگل به وب سایت شما وارد نشوند.

اگر تمامی موارد بالا را به درستی وارد کرده اید روی دکمه Install WordPress کلیک کنید.

داده های صفحه داشبورد | صفرویک

پس از نصب کامل صفحه زیر برای شما نمایش داده می شود که باید بر روی دکمه Log In کلیک کنید.

پایان نصب وردپرس | صفرویک

نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله قبلی ایجاد کردید را در کادر زیر در قسمت های Username و Password وارد کنید.

فرم ورود به وردپرس | صفرویک

حال برای ورود شما به وردپرس 6.1.1 را تبریک گفته و شما موفق شدید که وردپرس را به خوبی هر چه تمام تر و با رعایت مسائل امنیتی نصب و پیکربندی کنید.

داشبورد اصلی وردپرس | صفرویک

برای فارسی کردن محیط وردپرس می توانید از روی تصویر زیر اقدام کنید.

انتخاب زبان وردپرس | صفرویک

از منوی Settings/General وارد قسمت General شوید تا کمی رو به پایین اسکروبار کنید تا فیلد زبان را مشاهده کنید.

انتخاب زبان وردپرس2 | صفرویک

صفحه ای که در بالا برای شما باز شده است بخش عمومی تنظیمات می باشد که باید از فیلد Site Language زبان فارسی را انتخاب کنید کمی رو به پایین اسکرول بار کنید تا به دکمه ذخیره تنظیمات برسید کمی صبر کنید تا عمل فارسی سازی انجام شود و محیط فارسی وردپرس برای شما فعال سازی شود.

نمایی از بخش وردپرس فارسی

داشبورد فارسی وردپرس | صفرویک

برای یادگیری وردپرس به صورت حرفه ای می توانید آموزش های آن را دنبال کنید تا بتوانید وب سایت های خفن و جالبی را با این سیستم مدیریت محتوا ایجاد کنید.

  • صفرویک
  • مارس 16, 2023
  • 0
  • 229 بازدید
  • وب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *